Restauració de mobles

L’art de la restauració requereix paciència i experiència per a aconseguir resultats òptims, la nostra filosofia de treball és respectar l’essència del moble conservant la seva pàtina original i intentant sempre recuperar la seva història i caràcter.
En decorar un moble antic restaurat li atorguem un ambient únic i personal, no obstant això, no sempre sabem com incorporar-los a la decoració actual, des de Lo TAPI’S ús assessorem perquè pugueu barrejar els diferents estils i materials de manera equilibrada perquè encaixin entre ells aconseguint així transformar la nostra llar, proporcionant un aire més eclèctic i atemporal.

Que fem:

Per a donar una nova vida als vostres mobles us oferim múltiples opcions, des de les més artesanals i tradicionals, policromia, goma, laca, pa d’or o plata, etc… Fins a les més noves pintures Chalk Paint, Stencil, empaperat, entelat tot això preservant l’esperit del moble i els teus gustos.

Tractaments de la fusta:

La problemàtica de l’atac cap al mobiliari antic per part dels insectes xilòfags (Corc, tèrmits, fongs) és potser el tema que més preocupi el client que vol restaurar un moble, des de Lo TAPI’S us oferim els recursos més innovadors per al tractament integral de cada peça.
Els sistemes tradicionals contra els atacs biòtics de la fusta com l’injectat o el pinzellat són mètodes obsolets, poc professionals i poc efectius, el tractament en autoclau juntament amb els productes químics adequats es demostren com els més eficaços enfront dels agents destructors.
Al costat del tractament us aportarem certificació acreditativa que la peça quedarà exempta d’insectes durant un període mínim de deu anys.
Reinventar o transformar un moble en desús o destinat a ser un residu, és un recurs creatiu per a ser sostenibles i aportar més valor als nostres objectes.